Není textil jako textil | It isn't textiles as textiles

9/15/2015
Když znovu zabrousíme do minulosti, musíme vzpomenout poměrně ramenaté holedbání o nekompromisnosti naší brandové filosofie. Teprve až podrobné prozkoumání trhu a cen fair trade certifikovaného textilu nás vrátilo zpět na zem a donutilo nás trochu se zamyslet nad tím, jak to celé pojmem. Pochopitelně by jsme rádi měli všechny výrobky na prvotřídním certifikovaném textilu, jenže zároveň se na poli výroby / distribuce / propagace merchu pohybujem už mnoho let, abychom věděli, že nic se nejí tak horké a že podobné velkolepé plány čast brzy narazí na realitu. Rozhodně nechceme obracet filosofii výběru textilu a sypat si popel na hlavu, takže jsme se rozhodli vyřešit to šalamounsky - necháme o tom rozhodnout VÁS! A to následovně: většinu designů uděláme jak na certifikovaný textil, tak na standardní a cenově dostupnější. První podzimní edice bude tedy do jisté míry testovací, aby se ukázalo, jestli jste ochotní připlatit si a podpořit ekologický textil nebo raději zohledníte ekonomickou stránku věci. Pokud se ukáže, že budou převládat zájemci o fair trade textil, příští edice bude striktně na eko textilu. Pokud se naopak ukáže, že raději zvolíte standardní textil, budeme i nadále vyrábět obojetné edice. Neberte to tedy tak, že jsme se zprotivili svému prvotnímu záměru, berte to spíše jako co nejférovější přístup k zákazníkovi a rozšíření jeho možnosti volby. Výsledek tedy záleží především na vás.

Teď ale k praktické stránce věci. Na našem eshopu naleznete velkou změť designů, barev a cen. Pro rychlejší orientaci použijte intuitivní filtr, který vám v rozdělení textilu udělá víc jasno. Filtrovat můžete mezi obyčejnou (textil GILDAN softstyle) a elitní (textil STANLEY & STELLA leads a likes) třídou, druhem textilu, pohlavím, speciálně pojmenovanými líniemi (které budem udržovat napříč všemi sezónami) a to všechno pochopitelně vzájemně a libovolně kombinovat. Teď vám to ještě asi nebude úplně srozumitelné, ale až to uvidíte na vlastní oči, tak to vše pochopíte velice rychle. V příští newsce si povíme něco o principu pre-orderu.

When we go back to the company's history, we promised high quality and fair trade certified textile. Now we decided to press designs on certified textiles and cheaper standard textile too. Than you decide which one is better for you. If you prefer fair trade textile, the next edition will be strictly eco. If you prefer cheaper standard textile, we're going to press both of them. So, now it's your choice. 

Now you can find many designs, colours and prices on our websites. For faster orientation use filter which helps you to decide between standard (GILDAN softstyle) and elite ( STANLEY & STELLA leads a likes) class. We bring you information about pre-order in next news.


For information about how we protect your personal data please see our Privacy Policy
TEvents::runEvents(): output:string(28) "tables=`tables`='system_log'"
Event Name: onShutdown
Event Id: 2da9b890-8254-46eb-9b63-5034a337f053