Blog


Velká soutěž



Nová kolekce je na spadnutí a tak jsme pro vás připravili poměrně velkorysou a zajímavou soutěž, při které nemusíte vyhrát jen vy, ale i vaši veganští přátelé! Jak je to možné? Pojďme se na to podívat.


Pravidla soutěže:


1. DEJ LAJK NA COLLECTIVE COLLAPSE CLOTHING

Jdi na https://www.facebook.com/collectivecollapseclth a lajkni stránku, pokud už se tak dávno nestalo. Díky lajku můžeš odebírat naše novinky. V případě, že chceš být informován o každém našem příspěvku, nastav si upozornění, aby ti nic neuniklo. Pokud si myslíš, že jsme zajímaví i pro vaše kámoše, pak klikni na tlačítko se třema tečka (hned vedle tlačítka Zpráva) a vyber možnost "Pozvat přátele".



2. SDÍLEJ TUTO FOTKU JAKO VEŘEJNÝ PŘÍSPĚVEK

Klikni na tlačítko SDÍLET (na svém osobním profilu nebo FB stránce), ale je důležité aby byl příspěvek nastavený jako veřejný, jinak se nám nezobrazí a nemůže být zařazen do slosování.



3. OZNAČ 3 VEGANY ZE  SVÉHO OKOLÍ

Při sdílení příspěvku označ 3 kámoše vegany, ale vybírej dobře, protože když vyhraješ ty, tak se výhra týká i jich, takže ideálně označ své dobré přátele nebo lidi, kteři takovou soutěž a výhru ocení. Sdílet a označovat se můžete i navzájem nebo udělat několik sdílení s různými lidmi (kteří se ale nesmí opakovat v rámci nominací od jednoho člověka).



4. VYHRAJ TRIČKO PRO SEBE I OZNAČENÉ PŘÁTELÉ

Po uplynutí soutěže vylosujeme jednoho šťastlivce a jeho tři přátele, takže všichni čtyři si budou moci vybrat triko (kabelu či čepici) z první a druhé kolekce dle vlastního výběru. Odměněni tedy budou hned čtyři klikaři.



Soutěž poběží od 1.7.2016 do 15.7.2016, poté bude následovat losování a zveřejnění vítězů. 

For information about how we protect your personal data please see our Privacy Policy