Veganská výzva: Srdce rozhoduje

11/13/2017
Srdce rozhoduje: Veganská výzva

Již druhým rokem jsme partnery vznešeného motivačního projektu Veganská výzva, který má letos název Srdce rozhoduje. Jestli vás zajímá, jaký přínos to může mít pro vás, čtěte dál.

Ještě než se dostaneme k samotnému benefitu, který vám CCC přínáší, rádi bychom vás zasvětili do pozadí celého projektu. S Nikolou, zakladatelkou projektu, jsme se seznámili loni, když oslovovala partnery pro tuto akci. Rychle jsme si padli do noty a hned bylo jasné, že nepůjde o jednorázový výkřik do tmy. Loňská výzva sklidila velký úspěch a spousta mých přátel díky ní přešlo na veganství úplně. A my máme radost, že jsme mohli být u toho! Jak se ukázalo Nikola od té doby rozjela několik dalších spřízněných a souvisejících projektů, které jsme pochopitelně podpořili taky, stejně jako letošní výzvu. Nikola je pro nás takovou ideální současnou aktivistkou model 2017 a my ji kdykoli rádi podpoříme.

Začít se dá kdykoli, ale jen Veganská výzva přináší bezkonkurenční program, takřka klíč na veganský život. V dnešní době, kdy téměř v každé rodině teče teplá voda i google, se mě lidé stále ptají: co teda jíš, co nosíš a co děláš když...? Přesně tyhle otázky a milion dalších dostanete zodpovězené jako součást registrace. A to není vše, bonusem a odměnou vám budou různé akce a slevy ve všemožných restauracích, workshopech a v eshopech, aby ta inspirace či přechod byl pro vás co nejpříjemnější.

Stejně jako loni, také letos přicházíme jako partneři akce a to se slevou 15% pro všechny registrované uživatele. Loni jste toho hojně využili, letos se už pár vlaštovek také našlo, takže se nebojte - rádi každému registrovnému slevíme :)

http://www.srdcerozhoduje.cz

For information about how we protect your personal data please see our Privacy Policy